marți, 13 decembrie 2016

Despre blog



Salut!
Bine ati venit! Acesta este un experiment si va rugam sa-l luati ca atare. Fiind primul blog pe care il construim, va rugam sa-l judecati cu ingaduinta, daca reusiti. Mai ales ca nu este gata, nu este complet conturat. Deocamdata.
Eu, Scufita Rosie, am pornit singura in aceasta aventura, dar norocul mi-a scos-o in cale pe 이사랑, care de-acum incolo va fi partenerul meu de joaca, adica autor pe acest blog.
De ce l-am "botezat" asa, va intrebati? S-o luam pe rand.
De ce "flori"? Asta nu este nevoie sa  explicam. Cui nu-i plac florile?
De ce "fete"? Pe baieti nu cred ca ii intereseaza aceste subiecte de care ne vom ocupa aici: serialele asiatice, muzica k-pop si fenomenul korean wave (hallyu) in general. Sper ca acesta sa devina un loc virtual in care sa stam la taclale, ca fetele. Daca totusi se aventureaza vreun baiat pe aici, este binevenit.
De ce "filme"? Da, filme si seriale asiatice.  Dupa mai mult de o suta de filme si seriale coreene, taivaneze, chinezesti sau japoneze vazute si/sau subtitrate, veti intelege. Va intrebati de ce asiatice? Cine a luat virusul k-drama sau j-drama, va intelege sigur.
De ce "baieti"? Pai fara ei ne plictisim, nu-i asa? Iar noi promitem sa nu aducem aici pe oricine, ci numai pe aceia la care merita sa va uitati fie in seriale, in filme, pe copertile revistelor, in pictoriale etc. Adica talentati si frumosi.
Scurte recenzii (quick review), seriale noi, locuri frumoase, ganduri intamplatoare, iata ceea ce speram sa impartim cu voi. Si daca nu vom avea "musafiri", vom avea bucuria de a crea un loc numai al nostru, de care sa ne bucuram impreuna. 
Si ca sa ramanem in domeniul povestilor, asa ca in seriale, ne-am ales si pseudonime, inspirate fie de lumea basmelor europene, fie de fascinanta cultura asiatica. 
Speram sa va placa aici. Simtiti-va ca acasa.
Scufita Rosie   si    이사랑

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu